۲۴ اسفند ۱۳۹۸
اسفند ۲۴, ۱۳۹۸

طرز تهیه کراسان فندق شیرینی عید نوروز

اسفند ۲۴, ۱۳۹۸ ۰ دیدگاه

طرز تهیه کراسان فندق شیرینی عید نوروز

در این مطلب شما را با چند نوع آموزش شیرینی عید آشنا کرده ایم. از آن ها ایده بگیرید و از مهمانانتان پذیرایی کنید.
کراسان فندق: مواد لازم برای کراسان فندق : کره ۱۲۵ گرم  وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری شکر ۵۵ گرم  شکر قهوه ای ۵۰ گرم  تخم مرغ ۱ عدد خامه ۲ قاشق سوپخوری  فندق خردشده ۵۵ گرم آرد ۲۶۰ گرم بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری پودر شکر اضافه حدودا ۸۰ گرم

طرز تهیه کراسان فندق :

برای طرز تهیه کراسان فندق یکی از شیرینی های عید نوروز، ابتدا کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.

فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدهید. سپس سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید.

بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بکینگ پودر و دارچین را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.

خمیر را ورز بدهید تا یکدست شود. سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار بدهید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس از خمیر به اندازه ۲ قاشق چایخوری در دست گرد کنید و سپس به شکل استوانه دربیاورید و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.

تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.

شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کنید و بعد از ۵ دقیقه از سینی جدا کنید و سپس داخل پودر شکر بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.

این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.

شیرینی آلمانی یا مشهدی:

طرز تهیه شیرینی مشهدی,شیرینی عید نوروز
طرز تهیه شیرینی مشهدی

مواد لازم برای شیرینی آلمانی یا مشهدی :

روغن جامد یا کره ۳۰۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک پنس
عسل یا شربت بار ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۶۰۰ گرم
شیر ۶۰ گرم
مارمالاد دلخواه به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی مشهدی :

کره یا روغن و پودر قند را با همزن بزنید تا سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید کمی بزنید عسل و شیر را مخلوط کنید.

در آخر آرد را اضافه کنید با لیسک مخلوط کنید نباید ورز داده شود باعث روغن افتادن خمیر می شود.

خمیر را یک ساعت داخل یخچال استراحت بدهید بعد به قطر کمتر از نیم سانت باز کنید و قالب بزنید نیمی از خمیرهای قالب زده را در وسط آن ها قالب بزنید.

شیرینی ها را در سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. (تا زمانی که کناره های خمیر طلایی شود.)

بعد از خنک شدن روی لایه های کامل مارمالاد بزنید و لایه ای که از وسط قالب زدید را روی آن قرار بدهید و سپس روی آن ها را تزیین کنید.

* استفاده از کره، این شیرینی عید را ترد و بیسکویتی می کند و استفاده از روغن شیرینی را نرمتر می کند.

شیرینی کشمشی:

طرز تهیه شیرینی کشمشی,طرز تهیه شیرینی عید نوروز
طرز پخت شیرینی کشمشی

مواد لازم برای شیرینی کشمشی :

خاک قند ۴۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
روغن جامد ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
کشمش ۱۰۰ گرم
وانیل به مقدارکم

روش تهیه شیرینی کشمشی:

پودر قند و روغن را مخلوط کنید و هم بزنید تا سفید شود. سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا بشکنید و وانیل را با زرده بزنید. سفیده را هم جدا بزنید و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کنید و در آخر، آرد و کشمش را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید، سپس مواد را در قیف بریزید، و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و در فری که قبلاً با حرارت ۱۸۰ – ۲۰۰ درجه گرم شده ، به مدت ۵ دقیقه بگذارید بپزد.

شیرینی شکلاتی:

طرز تهیه شیرینی شکلاتی,طرز درست کردن شیرینی های نوروزی
طرز تهیه شیرینی شکلاتی، شیرینی عید نوروز

مواد لازم برای شیرینی شکلاتی :

کره نرم ۱۰۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
شکر قهوه ای ۴۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد ۱۹۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

شکلات تلخ ۴۵ گرم
شیر عسلی ۲ قاشق سوپخوری
گردو و فندق خرد شده ۵۰ گرم

طرز تهیه شیرینی عید، شیرینی شکلاتی:

کره نرم، پودر قند و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود و کمی تغییر رنگ دهد.

سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد زده شده بیافزایید و با لیسک هم بزنید. مواد را داخل نایلون قرار دهید و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

سپس از یخچال خارج کنید و گلوله های کوچک از خمیر برداشته و در دست گرد کرده و روی سینی قرار دهید و با چوب ساقه عروس و یا هر وسیله دیگری روی آن حفره ایجاد کنید.

از مواد میانی آماده گلوله های کوچکی بردارید و داخل حفره قرار دهید و نیمی از مغزهای خرد شده را روی آن ها بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن آن ها را داخل ظرف دردار نگهداری کنید.

طرز تهیه رویه:

شکلات تلخ و شیر عسلی را داخل شیر جوش بریزید و روی شعله ملایم قرار بدهید تا شکلات ذوب شود. سپس از روی شعله بردارید و نیمی از مغزها را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدهید تا کمی سفت شود.

شیرینی برای عید,طرز تهیه شیرینی عید
طرز تهیه شیرینی عید نوروز

نکاتی مهم برای طرز تهیه انواع شیرینی عید:
• اگر می خواهید مقدار زیادی شیرینی برای عید بپزید، فر را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و آنها را در مدتی طولانی بپزید. اما برای شیرینی های ریز و کوچک (مثل شیرینی نخودچی)، با حرارت زیاد، می توانید در وقت تان صرفه جویی کنید.

• اگر روی شیرینی تان پخته ولی داخل آن خمیر مانده، یکی از دلایلش این است که حرارت فر زیاد بوده. یک تکه فویل را چندلایه کنید، روی شیرینی ها بیندازید و دوباره شیرینی ها را داخل فر بگذارید. این کار باعث می شود خمیر وسط شیرینی هم پخته شود.

• سعی کنید بهترین مواد اولیه را برای تهیه ی شیرینی عید آماده کنید و بخرید تا در نهایت، شیرینی های مرغوب تر و خوشمزه تری بپزید.

• برای تهیه شیرینی عید بهتر است تخم مرغ ها خیلی خوب زده شوند، زیرا در این صورت تخم مرغ ها قدرت نگهداری هوا را در خود دارد. بنابراین باعث می شود کیک یا شیرینی عید شما خوب پف کند. به طور معمول، سفیده ی تخم مرغ است که پس از زدن کف می کند و هوا را درون خود نگه می دارد، نه زرده.

• از تخم مرغ سردی که داخل یخچال بوده برای تهیه شیرینی عید استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید. چه بهتر که از تازه اش استفاده کنید.

• هیچ گاه در فر را قبل از این که سه چهارم از زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید؛ چون پف کیک می خوابد.

• نشانه ی کاملا پخته شدن کیک، این است که روی آن طلایی شده باشد و خوب پف کرده باشد و تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

• برای تهیه ی شیرینیهای عید، نهایت دقت و حوصله را به کار ببرید؛ چون لطف این شیرینی ها به ظرافت و یک شکل بودن و هم اندازه بودن آنهاست.

• قبل از شروع پختن شیرینی یا کیک، یک بار دستور پخت را بخوانید تا در وسط کار که مواد را مخلوط کرده اید، گیج نشوید و مایه و خمیر شیرینی خراب نشود.